avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate bercioiu

Activitate bercioiu

Răspuns la discuția Program vizitare copii
Divortul s-a terminat la primul termen... Atunci am cerut program de vizitare minori 2 weeend-uri pe luna. Banuiesc ca s-a aprobat acel program din moment ce avocata fostei sotii nu s-a opus... Atunci n-am stiut ca pot cere mai mult...si asa am senzatia ca trebuia sa cer in mod expres vizita la domiciliul meu ca sa pot pleca cu copii din casa...nu stiu, nu am avut aparator si am gresit...acum vreau cand voi obtine hotararea sa apelez la serviciile unui avocat sa "fac" recurs si sa obtin mai mult...ceva din vacante etc... Apropo.un pic off topic: "caut avocat" :)
Am incercat varianta cu amenintatul ca nu-i voi da decat pensia alimentara, dar n-a tinut... Stie cat de mult imi iubec copii si tocmai lucrul acesta il speculeaza! V-am trimis un mesaj pe pm.
Va multumesc penrtu raspunsul promt! Acordul cu sotia "pica". Nu ma pot limita doar la plata pensiei alimentare ca nu le-ar ajunge copiilor decat doua zile nemai vorbind de cheltuielile casei... Divortul s-a incheiat de la prima infatisare din culpa comuna, cerand sa nu se specifice motivele divortului in hotarare (oricum au fost motive de "nepotrivire de caracter')... Hotararea de divort inca nu am primit-o cu toate ca s-a judecat acum 2 luni aproape. Din experienta dumneavoastra, dupa cat timp credeti ca primesc hotararea? Am fost acum 2 zile la tribunal si nici macar nu se redactase... Nu stiu cat de bine m-am facut inteles...nu prea ma pricep la termenii acestia... Intrebarea mea era daca exista vre-o cale de a ataca acea hotarare (care inca nu s-a redactat) in care mi s-a "dat voie" sa vizitez copii de 2 ori pe luna sa pot obtine mai mult timp impreuna cu copii mei? Va multumesc!
Buna ziua! Sunt proaspat divortat, mi s-a stabilit o pensie alimentara in raport cu salariul minim pe economie...vre-o 100 lei... In fapt duc copiilor peste 1000 lei lunar... Am reptul la vizita doua weekend-uri pe luna... Fost sotie nu ma lasa sa vad copii decat in programul stabilit de instanta! Cum potobtine un program mai des de vizitare copii? Divortul inc nu s-a pronuntat... S-a judecat pe 05.04.2007 si nici pana azi nu am primit hotararea judecatoreasca. Pot face recurs (candvoi primi hotararea) sa obtin mai mult timp impreuna cu copii mei? Am inteles ca am dreptul sa-i vizitez si in vacante (1/2 din fiecare vacanta)... Mentionez ca eu intretin in continuare aproape toate cheltuielile fostei mele case (intretinere, curent etc.) de ce numai eu "dupa lege" si nu si ea? Stie ca nu imi pot "lasa" copii " de izbeliste" ... Cum pot obtine un program de vizitare mai des? Va multumec anticipat pentru un eventual raspuns!