Multumesc!Ce pot face cu contu blocat de el fiindca in aceea luna banca trebuia sa l inchida in urma cererii pe care o facusem.Banca nu mai poate sa l inchida si banii pe care ii depusesem pt inchidere a trebuit sa ii trimita lui.
Multumesc pt raspuns Gi-jane2!Ma intrebam daca cu adevarat vor sta atitia ani sa astepte fiindca pensia va fi mica.Stiu ca sunt persoane in situatia mea si am ajuns asa nu ca am vrut noi,toti dorim sa platim dar unii nu avem cum.Am muncit pt 300 de ron pe luna nu mi ajungea sa platesc intretinerea pe o luna de vara dar intr o luna de iarna.Toti dorim sa nu ajungem pe mana unui executor sau a unuia de la o societate de recuperare.Nu sunt oameni si nu le doresc sa ajunga in locul nostru.
Nu ca sa nu sa aiba ce executa casa se mosteneste doar de baieti asa a dorit unchiu lui.Întrebarea nu era o gluma,ma intreb cit timp poate astepta un executor.
Daca mai traim sa primim si noi pensia.Daca vor duce varsta de pensionare la 65 de ani si 35 de ani de munca fii sigur ca nu toti o vom avea.De casa nu o vor putea lua ca e pe numele tatalui fiind o mostenire de la un unchi al meu si o va mosteni altcineva nu eu.Vor avea de asteptat ca sa execute.La credit am platit o asigurare nu au luat bani de acolo si cit am platit?Am platit si bancii si dupa si la recuperator si valoarea care o cer de dublu decit a ramas.
Intreb executorul va astepta 15 ani ca sa primesc pensie ca sa aiba ce executa?
Imi este frica fiindca am mai trecut printr-o executare si executorul sa purtat foarte urat ii plateam o rata pe care o pusese si tot el ma ameninta când i am platit datoria nu a scazut ce ii platisem.I am dat banii cit a cerut sa scap de el.Acum nu am nici un venit si nu am cum sa platesc.Cand o sa am o sa ia din contu blocat.La 50 de ani cit am cine stie daca o sa reusesc sa ma angajez.Iti multumesc pt raspuns!
Juristul bancii a sunat deoarece a primit o instiintare de la executor pe numele meu in care ii intreba daca am cont la ei când am primit somaj.Se poate lega executorul de vânzarea de acum 2 ani a casei?Eu nu am bunuri pe numele in acest moment deoarece il îngrijesc pe tatal meu.
Am avut un imprumut acum 7 ani dupa aproape 2 ani am devenit somer.Am platit cu intarziere ratele si am ajuns la executare silita.Am discutat cu parintii care imi plateau rata si am ajuns sa vand casa sa platesc datoria la executor,imprumutul care il facusem sa platesc banii executorului ca altfel nu puteam vinde ca imi pusese sechestru pe casa.Am ramas cu bani putini si i am dat parintilor fiindca casa fusese cumparata de ei doar eu eram pe actul de vanzare cumparare deoarece ei sunt batrani.Am mai avut un imprumut pe care il plateam dar fiindca nu am mai din ce sa l platesc am primit un telefon de la banca unde sunt imputernicit la contul tatalui ca eu primit o instiintare de la un executor judecatoresc.Ma gândesc daca nu pot aparea probleme din cauza vanzarii casei.Vanzarea a fost acum 2 ani.Stiu cit e de greu sa discuti cu executorii si când am cerut voie sa vand casa pina nu am platit datoria nu am putut vinde.A trebut sa imprumut bani cu dobanda de 10 la suta de la cineva.Am vandut forta si la un pret mic ca sa scap de executor.