Da, sunt constient de ceea ce zice-ti, eu am vrut sa fiu informat, cat de cat, despre cazul meu, cred ca ar trebuii sa vorbesc cu un avocat, si sa-i prezit toate informatiile, pentru o eventuala evaluare, nu?
Am inteles, dar am si conversatia, in care recunoaste ca a facut acea clona, ar putea fii asta o proba, destul de solida?
Am inteles, dar pot dovedi, pentru ca eu am toate versiunile ale scriptului meu, incepand din 2014, si pana acuma, iar inculpatul are o copie, in proportie de 60%, si acele versiuni sunt doar in calculatorul meu, adica nu le mai are nici o persoana, oare nu e suficient?
Pai tocmai, ca nu este un program de calculator, este un script, de baza, pentru rularea unui site (chat de socializare), si as dorii, daca se poate, sa-mi ziceti, cum as putea proceda, sa fac plangere penala la parchet?, nu stiu tot numele inculpatului, i-i stiu doar numele mic, si am un nr de tel al lui, care e pe abonament
Buna ziua, am si eu o problema, si as dorii un sfat la problema mea, am un site (chat de socializare), la care am lucrat 2 ani, acum o luna in urma, cineva a facut o coipe la scriptul site-ului meu, fara acordul meu, dupa ce a facut acea copie, a inceput sa faca site-uri, la altii, pe bani, adica face bani pe munca mea, persoana respectiva, nu are nici o calificare in domeniul IT, si banii pe care i-i face din copia scriptului meu, nu sunt declarati si impozitati, tin sa mentionez ca acea copie a facut-o cu un program haking