avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate Anemonamona

Activitate Anemonamona

Am inteles. Inca o data va multumesc pentru sfatul dumneavoastra!
Va multumesc. In conducta este radacina unui copac pe care desigur ca nu il putem taia fara demersuri la Adp. Problema e ca ne imbolnavim din cauza mizeriei iar administratorul spune ca nu avem ce sa.i facem, ca oricum vrea sa predea tot. Deci asta inseamna timp, boala si disconfort pt noi.
Buna ziua! Locuiesc la parterul unui bloc cu foarte multe probleme cele mai multe din cauza indiferentei administratorului. Dar acum se intampla lucruri care efectiv ne afecteaza viata. In subsolul blocului ,teava in care se scurg toate dejectiile( din wc) se infunda in fiecare an, toate "mizeriile" umpland subsolul. Miroase efectiv a wc public in casa, dupa doua saptamani deja ne.am mutat in singura camera din apartament in care nu miroase. Nu se poate respira nici in casa nici pe scara. Administratorul nu vrea sa faca nimic, a zis sa gasim noi firma sa repare ca el nu are timp. Am sunat la Apa Nova, spun ca nu e treaba lor, e teava care pleaca din bloc in canalul din mijlocul strazii.. Firmele nu se baga pt ca nu pot sparge trotuarul fara autorizatie de la ADP. Mentionez ca platile sunt la zi, avem si fond de rulment si de reparatii. Efectiv am ajuns la cearta, am vrut sa.mi retrag fondul de reparatii atata timp cat nu pot beneficia de el. Am ajuns sa.l amenintam pe administrator cu reclamatie la primarie sau la Sanepid , dar a zis ca nu.l intereseaza ca tot noi platim amenda. Avem copil mic nu mai putem, simt cum mi.a intrat mirosul in.. suflet!!:)) Va rugam sa ne ajutati sa ne spuneti ce putem face, in ce directie sa o luam! Multumesc
Buna ziua! Sunt angajat in cadrul unei companii ce se ocupa cu reparatii cabluri electrice. Mentionez ca lucram, mai ales acum , afara, in frig. Problema mea este urmatoarea: am lucrat de luni pana vineri 44 de ore iar sambata am fost chemat la serviciy, consemnat fiind. Am ajuns la munca sambata la 8 dimineata si am plecat acasa duminica la 5 dimineata! In tot acest timp am stat afara, la o t de -10grade. Azi am ajuns la munca si mi s.a spus ca trebuie sa stau si azi pana tarziu ca sunt alte cabluri de reparat. Sunt persoane care pot face acest lucru,dar ca in orice companie, sunt persoane protejate si unele mai putin protejate. Sunt un om muncitor, nu ma dau la o parte niciodata, dar acum nu mai pot fizic. Dupa 22 de ore state afara, nu ma mai tin pe picioare. E legal sa ma oblige sa stau si azi? Nu primim ceai, nu avem pauza, dc am lucrat 22 de ore voi primi tot 22 ore libere chiar dc au fost sambata si dum si ar trebui sa iau dublu. Va rog frumos sa ma ajutatai, sa.mi spuneti ce pot face( in afara de a.mi da demisia deoarece lucrez de 29 de ani aici) ce lege ma poate ajura. Va multumesc
Răspuns la discuția Greseala sau frauda?
Va rog, chiar nu imi poate raspunde nimeni? Multumesc
Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva lucruri. Problema este urmatoarea: soacra mea este proprietara unui teren de 10 h din anul 1994 detinand un titlu de proprietate din acel an . A platit impozitul in fiecare an , pana acum 3 ani cand nu s.a mai putut deplasa sa plateasca. S.a trezit cu o somatie de plata in care scrie suma restanta si cam atat! Problema este ca a vrut sa vanda pamantul( dupa ce a platit suma din somatie) dar cand s.a dus la primarie cu cumparatorul functionarul i.a spus ca nu detine decat o jumatate din teren, chiar dc e trecut in acte.. Am sunat azi la primarie si mi s.a spus ca da, detinem terenul, dar s.a platit impozit doar pe jumatate din el, dc vrem sa intram in posesia lui sa platim impozitul din 1998 incoace sau mai bine renuntam . I.am zis ca noi am platit exact ce ni s.a cerut dar el sustine ca e greseala noastra ca proprietar ca n.am verificat ce am platit! Ce putem face? De ce ni s.a spus ca am platit gresit din 98 si nu din 94? Daca este greseala unui functionar, noi trebuie sa platim pentru ea? Daca in cel mai rau caz trebuie sa platim, exista o perioada de prescriere? Exista vreo lege in acest sens? Va multumesc anticipat!