avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Greseala sau frauda?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Greseala sau frauda?

Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva lucruri. Problema este urmatoarea: soacra mea este proprietara unui teren de 10 h din anul 1994 detinand un titlu de proprietate din acel an . A platit impozitul in fiecare an , pana acum 3 ani cand nu s.a mai putut deplasa sa plateasca. S.a trezit cu o somatie de plata in care scrie suma restanta si cam atat! Problema este ca a vrut sa vanda pamantul( dupa ce a platit suma din somatie) dar cand s.a dus la primarie cu cumparatorul functionarul i.a spus ca nu detine decat o jumatate din teren, chiar dc e trecut in acte.. Am sunat azi la primarie si mi s.a spus ca da, detinem terenul, dar s.a platit impozit doar pe jumatate din el, dc vrem sa intram in posesia lui sa platim impozitul din 1998 incoace sau mai bine renuntam . I.am zis ca noi am platit exact ce ni s.a cerut dar el sustine ca e greseala noastra ca proprietar ca n.am verificat ce am platit! Ce putem face? De ce ni s.a spus ca am platit gresit din 98 si nu din 94? Daca este greseala unui functionar, noi trebuie sa platim pentru ea? Daca in cel mai rau caz trebuie sa platim, exista o perioada de prescriere? Exista vreo lege in acest sens? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Anemonamona , utilizator 17:27, 20 Decembrie 2016
Va rog, chiar nu imi poate raspunde nimeni? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea titlului de proprietate Egreu Egreu Buna ziua.Parintii in anul 86 au cumparat un teren .in anul 94 sa prezentat un cetatean detinand un Titlu de proprietate pe o anumita suprafata din cea care a ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea la fisc de catre proprietar a contractului de arendare pt perioada ianuarie 2009 - ianuarie 2012 RoloTomassi RoloTomassi Proprietarul terenului a incheiat contract de arenda in 2009 iar in 2012 a incheiat un aditional si a mers la Adm. Financiara ca sa-l inregistreze alegand ... (vezi toată discuția)
A ''disparut'' o parte din pamantul mostenit mihai mihai2008 mihai mihai2008 buna ziua!! problema mea este urmatoarea: soacra mea are un teren de 27 arii mostenire de la sotul ei. pe titlul de proprietate este trecuta exact aceasta ... (vezi toată discuția)