avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea titlului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea titlului de proprietate

Buna ziua.Parintii in anul 86 au cumparat un teren .in anul 94 sa prezentat un cetatean detinand un Titlu de proprietate pe o anumita suprafata din cea care a cumparato parintii mei.cetateanu detine Titlu de prop ,in schimb parintii mei nu. Dc.?ei detin doar actul de vanzare —cump si o hotarare a legei 18.Cum as putea rezolva aceasta uriasa probl...?cetateanu care detine T.P. si cativa membrii al primariei au modificat schita si cateva semnaturi false al tatalui.va multumesc.toate cele bune!

Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2020
Egreu, utilizator
Buna ziua.
Doar in instanta prin comparare de titluri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare promisiune bilaterala de vanzare dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua, sunt proprietarrul unui teren de 16 ha extravilan pe care il detin pe baza urmatoarelor acte: Proces verbal de punere in posesie pe care scrie ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii?! Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Prin testament a primit 1000m2 de la bunica sa, In testament se vorbeste despre suprafata de teren,o cota indiviza,de vecinatati dar nu si despre actul cu ... (vezi toată discuția)