Buna ziua. am lucrat pentru o persoana cu trei firme ca unic angajat din 15. 09.2016 pana duminica 18.12.2016. In ziua de duminica 18.12.2016 am fost rugat sa completez niste fise de predare/primire bani din incasari din data de 11.09.12 pana 12.12.2016 luru care nu s-a mai intamplat sub pretextul ca are nu stiu ce control si ii trebuie neaparat. Dupa aceea m-a pus sa semnez demisia din firma pe care eram angajat cu specificatiea ca nu au fost probleme si mi-a dat un alt contract de munca sa semnez sub pretextul ca schimba firmel, a doua, 19.12.2016 zi spunandu-mi ca nu a fost vanzare si ca nu este nevoie sa vin la munca si ca ma suna el daca e nevoie de ceva. PE 20.12.2016 ii trimit mesaj si nu imi raspunde. Pe 21.12.2016 ma suna si imi spune ca am furat 8000 de lei din incasari si ca e dispus sa ma bucur eu de jumatate din ei daca ii dau 4000 inapoi sa nu faca plangere la politie. i-am trimis mesaj cu rugamintea sa-mi trimita copie dupe fisele semnate duminica. Raspunsul m-a blocat de tot: "tupeul tau este nemarginit de imi scrii aberatii doar sperand ca facand niste afirmatii FALSE in scris cineva le va putea lua in serios. si ma acuza in scris ca mi-am dat demisia si am fugit inainte sa vada el ca am furat si l-am lasat balta cu aprovizionarea si sa ii dau banii de saptamana trecuta care nu i-am poredat. NU AM FURAT BANII NIMANUI NICIODATA si toti banii i-am predat zilnic in mana. Nu mai sper binenteles nici sa-mi primesc salariul. Ma puteti ajuta va rog cu un sfat. STIU CA AM FOST PROST SI CREDUL dar mai pot face ceva sa dovedesc ca minte sub orice critica si sa imi recuperez salariul si banii de motorina consumata in interes de serviciu?