avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate eliaroman

Activitate eliaroman

Am verificat si cu un avocat... Daca vecinul e deja debransat nu am cu ce sa il afectez :) Deci ar trebui sa fi suficient orice alta semnatura de la un vecin apropiat
Vreau sa ma debransez de la RADET dar unul dintre vecini de apartament nu mai locuieste demult aici(e in alta tara) si e si debransat din 2001. Ce pot face pentru ca nu pot obtine semnatura lui?

Existe vreun temei legal conform caruia sa primesc de la administratie o hartie ca omul nu mai locuieste, e si debransat si deci practic pe el nu il afectez cu nimic? Si sa iau semnatura de la vecinul urmator?
Răspuns la discuția Reziliere parcare
Da, proprietarul ne-a si dat actele de parcare pe care le avea si noi astazi am fost sa facem cerere de preluare si asa am aflat ca fusese reziliat...
Ce putem face?
Buna ziua,

Am achizitionat un apartament in 20.12.2016. Proprietarul are parcarea platita pana in decembrie 2016. Acum cand am fost la ADP sa preluam locul de parcare, ni s-a zis ca s-z reziliat contractul din iunie, pentru ca proprietarul si-a schimbat domiciliul si un vecin a venit sa sesize acest lucru. Se poate rezilia contractul chiar daca el este platit?
Multumesc