avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate ra_ho_va

Activitate ra_ho_va

Răspuns la discuția Act pe casa
Va multumesc mult pentru raspuns. Cred ca imi va fi de mare ajutor sfatul dv. O zi minunata sa aveti!
Răspuns la discuția Act pe casa
chitanta pare adevarata; este trecut un numar si o data, am primit de la , adresa completa, suma, reprezentand onorarii avocat si o stampila destul de clara.
Discuție Act pe casa
In urma cu aprox. 2 ani mama mea [84 de ani] a apelat la un avocat pentru a obtine act pe casa construita de ea si tatal meu in urma cu 50 de ani. A platit o taxa de 25 mil. [atat i s-a cerut] dar nici pana acum nu s-a rezolvat problema. Mereu a fost amagita cu vorbe dar nimic concret nu s-a rezolvat. Isi doreste foarte mult sa lase totul limpede pe lumea asta. Pentru ea 25 mil. e o adevarata avere si mi-e frica sa nu i se intample ceva din cauza supararii ca a fost pacalita. nu are de la acel avocat decat o copie de chitanta cum ca a platit acei bani si o carte de vizita. Va rugam sa ne spuneti daca mai este ceva de facut in situatia asta sau trebuie sa ne resemnam cu ideea ca am fost inselati. Va multumesc pt un eventual raspuns, cu respect Stefan.