avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate catalin123123

Activitate catalin123123

Răspuns la discuția Bataie de joc la asociatie!
hotararea AGen? adica adunarea generala nu?
Buna,vin in fata d-voastra cu o problema legata de asociatie!
Exact in urma cu un an am cumparat o garsoniera,am facut accest lucru ca pe o investitie!Mentionez ca nu locuiesc acolo si nici nu am locuit de cand am cumparato.am aceleasi valori la apometre de cand am cumparato pana in prezent!adica nu sa consumat nici un metru cub de apa.Mai mentionez ca din momentul achizitionarii am fost la asociatie si am depus o cerere prin care solicit sa nu dau consumul la apa pentru ca nu exista asa ceva si sa nu am nici o persoana la intretinere.zis si facut in acel moment stimatele doamne de la asociatie au fost perfect de acord.....pe parcurs lucrurile sau schimbat:frantic:
in urma cu cateva luni m-au incarcat cu 6 metri cubi de apa din cauza ca a "venit un vecin de pe scara si a spus la asociatie ca i se pare ca a auzit ca curge apa la mine in garsoniera" am fost la asociatie am tras o discutie cu doamnele ,le-am aratat pozele cu apometrele si gu greu mi-au sters cei 6 metri cubi si am platit doar cheltuielile de pe scara.acuma in urma cu 2 luni iarasi am fost incarcat cu 15 metri cubi de apa iar luna trecuta cu inca 15 metri cubi pe motiv ca sunt pierderi pe scara si cine nu da citirea va primi toate pierderile.vin in fata dumneavoastra pentru a ma ajuta sa formulez o plangere,cui sa adresez plangerea si ce temei legal am pentru a rezolva aceste probleme.
Va multumesc anticipat si astept raspunsuri!