avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate MkOliver

Activitate MkOliver

Răspuns la discuția Taxa introdusa la cheltuieli
Si da, ei spun ca de la apartamentul meu nu au putut trece in jos.
Răspuns la discuția Taxa introdusa la cheltuieli
Imi cer scuze de intarzierea raspunsului meu.
Multumesc pentru raspunsuri.
Camera nu a fost instalata in baia mea. S-a intrat cu o camera pe aerisire, de pe bloc. Blocul are 10 etaje, vecinii se plang ca le miroase in baie. Si la mine in baie miroase daca baia nu este utilizata, miroase canalizarea, aerisirea nu face fata.
Tubul lipit de mine este un tub care directioneaza aerul din ventilatorul meu in sus (m-am gandit la vecini cand am facut asta), dar repet, aerul circula prin tub si de jos in sus. Nu este interzis sa ai ventilator, chiar daca toti vecinii suporta mirosul introdus fortat de vecinul de la parter, sau de toti vecinii care au ventilator.
Este vorba de 300 de lei, nu este o suma mare, dar nu mi se pare normal ca eu sa fiu obligat sa o platesc, mai ales ca eu nu am obturat aerisirea.
Buna ziua,
Locuiesc la ultimul etaj iar in urma cu 6 luni, asociatia a angajat o firma care sa investigheze cu ajutorul unei camere unde este problema la una dintre aerisiri din baie.
In urma filmarii ei au spus ca eu am infundat aerisirea si mi-au pus mie la cheltuieli taxa care le-a fost platita. De 6 luni se tot adauga si penalizari...
Eu nu am infundat aerisirea, intradevar am lipit un tub cu ajutorul unei spume, dar aerul circula in continuare prin tub.
Eu as vrea sa ii dau in judecata, iar intrebarea mea este daca au dreptul sa ma oblige sa platesc acea suma? Nici nu am vazut filmarea prin care ei sustin ca eu am infundat aerisirea.
Multumesc!