avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaSA

Activitate MihaelaSA

Buna ziua,
Dețin un imobil in proprietate care are total suprafață 1250 mp iar 250 mp se afla in proprietatea statului român.Cum as putea intra in proprietatea celor 250 mp ,prin ordinul prefectului sau prin legea 87/2020.Ce acte sunt necesare?
Mulțumesc frumos
Buna seara,
In administrația publică ,un angajat în cat timp poate sa ii ofere răspunsul în scris,superiorului?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția SALARIU INCADRARE
Buna ziua !
sunt personal contractual iar postul de la registru este tot contractual . Pentru a ocupa postul de registru sunt suficiente studiile medii .
Buna ziua !
Sunt angajata unei primarii din mediul rural pe postul de consilier gr 1 a,cu un salar de incadrare de 1615 lei.Peste ceva vreme voi ocupa postul de la registrul agricol deoarece am pregatirea necesara si colegul meu se pensioneaza .
Intrebarea mea este urmatoarea :
-cu ce salar se va face incadrarea mea ,sau mai bine spus care este maximul cu care pot fi incadrata pe acel post avand in vedere urmatoarele :
sunt absolventa de studii superioare in domeniul horticol,am o vechime in campul muncii de 15 ani din care in administratie locala de 3 ani .Nu stiu daca si asta are vreo importanta ,localitatea este cu un numar de 4700 locuitori.
Am apelat la voi deoarece sunteti cei mai in masura sa ma lamuriti ,aici la noi nu prea imi poate explica nimeni deoarece nu lau timp .
Multumesc mult !