avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... SALARIU INCADRARE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

SALARIU INCADRARE

Buna ziua !
Sunt angajata unei primarii din mediul rural pe postul de consilier gr 1 a,cu un salar de incadrare de 1615 lei.Peste ceva vreme voi ocupa postul de la registrul agricol deoarece am pregatirea necesara si colegul meu se pensioneaza .
Intrebarea mea este urmatoarea :
-cu ce salar se va face incadrarea mea ,sau mai bine spus care este maximul cu care pot fi incadrata pe acel post avand in vedere urmatoarele :
sunt absolventa de studii superioare in domeniul horticol,am o vechime in campul muncii de 15 ani din care in administratie locala de 3 ani .Nu stiu daca si asta are vreo importanta ,localitatea este cu un numar de 4700 locuitori.
Am apelat la voi deoarece sunteti cei mai in masura sa ma lamuriti ,aici la noi nu prea imi poate explica nimeni deoarece nu lau timp .
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: MihaelaSA , utilizator 11:28, 12 Ianuarie 2017
Din denumirea postului deduc ca sunteti personal contractual; postul pe care il veti ocupa la registrul agricol este tot contractual sau functie publica? Ce grad profesional este prevazut pentru acel post?
Buna ziua !
sunt personal contractual iar postul de la registru este tot contractual . Pentru a ocupa postul de registru sunt suficiente studiile medii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice iuliurs iuliurs Buna ziua, Sint angajat cu contract de munca la o primarie ca inginer topograf de un an de zile.Am vechime de peste 25 de ani. In ce categorie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)