Nici pe fiul meu nu il intereseaza, mai ales ca nu va mai reveni in tara. E stabilit in alta parte, are familie acolo.
Eu nu stiu ce altceva sa fac, pentru ca nu cunosc situatia exacta a datoriilor. Familia lui actuala nu comunica cu noi. Am aflat despre situatie pentru ca am fost avertizati de un om bun ca actuala familie (nu erau casatoriti, are copii minori) vrea sa se indrepte catre noi pentru recuperarea datoriilor. Nu stiu nici suma despre care e vorba. Pentru 2000 de lei nu mi-as face mari griji. Daca daca vorbim de mii de euro atunci e alta discutie. Exista si giranti care ma tem ca ne-ar putea actiona pe noi in instanta, pentru ca eu inca ii sunt sotie si fiul meu e major. Terenurile respective sunt mici, nu e vorba de vreo avere mare. E ultimul lucru de care am acum nevoie, sa ma trezesc prin tribunale pentru datorii pe care nu le-am facut eu.
route a scris:
Daca fiul dvs este marisor intrebati-l si pe el despre renuntare. Ca o paralela: chiar daca in Romania terenurile nu par a avea valoare prin comparatie in tarile occidentale sunt nepretuite. Eu in locul dvs as cauta sa intru in posesie la partea mea si creditorii sa ia din partea lui ce e de luat. Ganditi-va la aceste terenuri ca la investitii in imobiliare. Din cate stiu puteti sa va vindeti partea.