avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Activitate Andu G

Activitate Andu G

Buna ziua. Imi pare rau de situatia in care sunteti. Am trecut si eu prin asa ceva insa am ales sa ma despart. Violenta nu are scuza si mai ales in situatia in care asteptati un copil. Bucurati-va de sarcina si mai tarziu de copil. Ati suporta sa il vedeti violent cu, copilul. Inaintati plangere, despartiti-va, faceti ceva sa va fie bine. Chiar nu este cazul sa va complaceti intr-o situatie care cred ca nu are rezolvare. Poatevo sa va supere ceea ce v-am spus dar mai ganditi-va. Gura lumii este mare. Multa putere va doresc si decizii intelepte!
Răspuns la discuția Invatatoarea copilului
Corect! Multumesc!
Da, raman in aceeasi zona. Am casa aici. In timpul orelor a inceput rflatia lor. Le dadea copiilor exercitii iar ei stateau de vorba. V-am spus este complicat. Iar dansa nu este prea preocupata de predare. Au fost parinti care m-au sunat sa ma intrebe daca are vreo problema copilul de vine tatal in fiecare zi si sta in timpul orelor. S-a intamplat o situatie asemanatoare la alta clasa iar inspectoratul nu a facut nimic in aceasta situatie. Au cerut dovezi clare.
Aveti dreptate! Insa el nu este de acord cu aceasta schimbare. Iar dansa a incercat sa indeparteze copilul de mine. Este mult mai complicat. Nu vreau sa ii provoc o trauma copilului . Are prieteni in clasa. Se simte bine cu colegii lui. Dar este un copil iar invatatoarea nu este de incredere. Chiar nu stiu ce sa fac. Casnicia mea este terminata, nu vreau sa pierd copilul. Ea sta cu el mai mult decat stau eu. Ce sa fac? Trebuie sa merg si la munca.
Buna ziua. Va rog spuneti-mi in situatia in care sotul meu are o relatie cu invatatoarea copilului ( copilul este clasa a II-a), noi divortam, credeti ca ar fi cazul sa mut copilul la alta scoala sau clasa? Precizez copilul stie de aceasta relatie si este dezorientat. Ce ma sfatuiti sa fac?