Buna trec si eu printr-o problema , acum vreo 4 luni de zile am comis un accident conduceam masina unui amic intre 2 sate din judetul Cluj la un momendat pierzand controlul masini am lovit o batranica care sa ales cu un umar dislocat aceasta avand nevoie de 14-15 zile de spitalizare . Am platit spitalizarea si am vrut sa ii platesc si doamnei daune morale dar problema e ca , copii doamnei imi cereau o suna iesita din comun ca sa nu depuna plangere 10.000 de euro cea ce mi sa parut exagerat de mult.
Asa vreau sa specific ca am condus masina fara sa detin permis auto pe langa asta nu am consumat bauturi alcolice facandumise testul la fata locului dupa care mi sau luat si probe de sange pentru a vedea daca am folosit droguri sau ceva substante (nu am folosit reiese si din test).
Acum o sa ajung in instanta as dorii sa stiu care ar putea fii pedepsea pe care o pot primi din partea judecatorului si daca este vorba de inchisoare cati ani se primeste pentru acesta fapta. Mai specific ca e prima abatere si cazierul era alb pana la acesta fapta si primul meu drup la politie.