Buna !
Am avut permisul de conducere suspendat pentru alcool,judecatoria de la mine din oras, m-a condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si anularea permisului, asa ca am facut recurs la Curtea de apel Timisoara si am primit Amanarea aplicarii pedepsei. Cam in cat timp ar trebui sa imi ajunga acea hartie acasa pentru a-mi putea recupera permisul de conducere ?
Multumesc anticipat !
Va multumesc frumos ! Chiar am cooperat si mi-am recunoscut fapta. Ieri am scos cazierul de la politie si era curat , oare in timp va aparea ca am dosar penal ? Care e perioada aproximativa care nu mai imi da dreptul de a redobîndi permisul de conducere(practic asta imi e painea, am fost sofer pe comunitate) ?
Bună seara ! De sărbători am fost oprit de un echipaj de politie . Am baut 3-4 beri si mi-a iesit la fiola 0.89 , dar nu am simtit nimic , doar o slaba starr de ameteeala , apoi am fost la prelevare de sange(2mostre) , acolo medicul cand mi-a facut fisa a scris ca vorbeam coerent si alte cele , toate semnele ce nu le avea un om in stare de ebrietate si mentinerea echilibrului , mers in linie dreapta . Pot avea un avantaj cu chestia asta ?Bineinteles permisul mi-a fost anulat.