avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanarea aplicarii pedepsei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanarea aplicarii pedepsei

Buna !
Am avut permisul de conducere suspendat pentru alcool,judecatoria de la mine din oras, m-a condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare si anularea permisului, asa ca am facut recurs la Curtea de apel Timisoara si am primit Amanarea aplicarii pedepsei. Cam in cat timp ar trebui sa imi ajunga acea hartie acasa pentru a-mi putea recupera permisul de conducere ?
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Dan94, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru consum de alcool la volan. la ce urmări să mă aștept? VMarius91 VMarius91 Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool GabiOprea98 GabiOprea98 In data de 14.10.2017 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool. In fiola am avut 0.46 iar in sange 0.95 respectiv 0.80. In data de 24.04.2018 am ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească condamnare Dor72 Dor72 Complet: Complet 4 Amânări de pronunţare Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În temeiul art. 336 alin. (1) C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. (10) ... (vezi toată discuția)