avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Permis suspendat pentru alcool
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Permis suspendat pentru alcool

In data de 14.10.2017 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool.
In fiola am avut 0.46 iar in sange 0.95 respectiv 0.80.
In data de 24.04.2018 am fost chemat in instanta de catre judecatoria Bolintin-Vale.
S-a amanat pronuntarea pana in data de 02.05.2018 iar atunci sentinta a fost urmatoarea
Suspendarea aplicarii pedepsei. 8 luni inchisoare cu suspendare, 2 ani control judiciar, munca in folosul comunitatii 90 de zile etc.
Eu as fii vrut amanarea aplicarii pedepsei deoarece am nevoie de permis ca de aer.
Am depus apel in data de 10.05.2018 dar nici pana in ziua de azi nu am primit nimic de la curtea de apel Bucuresti
Intrebarea mea este credeti ca as putea obtine amnarea aplicarii pedepsei si cam in cat timp voi fii chemat in instanta de catre curtea de apel Bucuresti!
Tin sa mentionez ca nu am antecedente penale
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GabiOprea98 , utilizator 14:04, 27 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să va prezentati argumentele în fața curții, fie personal, fie prin avocat si sa dovediți că este greșită hotărârea primei instanțe sau cel puțin criticabila...
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Deci sa inteleg ca as avea sanse mari sa il iau inapoi?
Si in cat timp ma poate chema la curtea de apel ca au trecut aproape 2 luni de la depunerea apelului
Permisul nu o sa va fie restituit dupa parerea mea.
Am inteles!
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
Daca ati putea sa imi spuneti si dupa cat timp ar fii normal sa primesc citatia de la curtea de apel, va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 2018 Catalin Ghebeneu Catalin Ghebeneu din pacate am ramas fara permis fiind testat cu fiola. 0.49 in aer si asteptam analizele de sange. ce se poate intampla daca sunt la prima abatere ? ma gandesc ... (vezi toată discuția)
Amenda penala cu amanarea aplicarii pedepsei ! Breazu92 Breazu92 Buna ziua , de curand am fost judecat la jud Campina in legatura cu un dosar penal alcool la volan , avocata mea a cerut amenda penala cu amanarea aplicarii ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului pentru alcoolemie m-i s-a retinut permisul pe data de 31 august deoarece am avut 0.46 in aer expirat si ulterior dupa doua probe de sange 0.95 respectiv 0.85 alcool pur in sange ... (vezi toată discuția)