m-i s-a retinut permisul pe data de 31 august deoarece am avut 0.46 in aer expirat si ulterior dupa doua probe de sange 0.95 respectiv 0.85 alcool pur in sange fara a avea accident. au trecut doua luni si 11 zile de cand mi-a fost retinut permisul si nu mi-a venit nici o citatie acasa. credeti k am sansa sa scap doar cu retinerea permisului pe trei luni si daca e asa se pune timpul care a trecut pana acum. multumesc. daca solicit recalculare ma ajuta cu ceva?
Din pacate cred ca va alegeti cu un dosar penal pentru savarsirea infractiunii prev. de art.87 al.1 din Oug195/2002., unde pedeapsa este de la 1-5 ani.
In cazul condamnarii pentru aceasta infractiune permisul se anuleaza, iar pentru obtinerea unui alt permis va puteti prezenta la examen abia dupa un an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare si asta in situatia in care veti obtine o pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei sau una cu suspendarea executarii sub supraveghere.
Angajati avocat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dosar penal
hagiugheorg1_BZ
va salut.am o mare problema am fost prins la volan baut cu o concentratie alcoolica de 0,73 in aer expirat cit poate sa iasa la proba de singe si daca e amenda ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat
george_j
[quot]am fost prins cu 0,66 alcool in aerul expirat,mi sa suspendat permisul,daar nu stiu inca pe cat timp. vreau sa stiu ce risc ,nu am antecedente de nici ... (vezi toată discuția)