avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat 2018
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat 2018

din pacate am ramas fara permis fiind testat cu fiola. 0.49 in aer si asteptam analizele de sange. ce se poate intampla daca sunt la prima abatere ? ma gandesc ca voi da peste 0.80 in sange .
In cel mai rau caz, veti fi trimis in judecata si condamnat. O solutie favorabila pentru dvs daca veti fi trimis in judecata ar fi renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alcool emilianhr emilianhr Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AlexMan92 AlexMan92 Ajutoor..Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 in aerul expirat.Am fost dus la UPU pt recoltarea probelor de sange.Mentionez ca am fost oprit de politie dupa ce ... (vezi toată discuția)
Bună, am condus subinfluenta alcol și am fost testat cu etelotestul ... Talos Talos Bună, am condus subinfluenta alcol și am fost testat cu etelotestul și arezultat 0.49 în aerul expirat, poate sami anuleze permisul sau ce sa poate ... (vezi toată discuția)