Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie la IML 2.0 in sange mi s-au luat 2 declaratii la politie (totul bine si frumos), mi-am recunoscut vina si la sfarsit ma intrebat de munca in folosul comunitati si am acceptat, nu am atencedente de nici un fel, pe data de 15.01.2018 dosarul a fost trimis la procuror si de aici intrebarile mele.1. Exista posibilitatea ca dosarul sa se termine la procuror fara a fi trimis in instanta ? 2. Si care ar fi pedeapsa care as putea sa o primesc , permisul exista sansa sa il recuperez ? 3. Acuma banuiesc ca o sa fiu chemat la procuror ?
Multumesc ptr un eventual raspuns
La o imbibatie alcoolica de 2 g/l alcool pur în sânge veti fi trimis in judecata.
Ce perioada de timp a trecut intre depistare si prelevare? In ce calitate ati dat ultima declaratie?
declaratie am dat la politie , am recunoscut ce era de recunoscut cat am baut si atat, si politia parca a scris ca mi-am dat interesu sa se rezolve repede cazul si la chemat si pe persoana la care i-am stricat gardu a dat declaratie ca i-am platit suma si atat pe 15.08.2018 dosaru a ajuns la procuror si acuma banuesc ca ma cheama