avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună, am condus subinfluenta alcol și am fost testat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună, am condus subinfluenta alcol și am fost testat cu etelotestul ...

Bună, am condus subinfluenta alcol și am fost testat cu etelotestul și arezultat 0.49 în aerul expirat, poate sami anuleze permisul sau ce sa poate întâmpla, va rog.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:32, 19 Septembrie 2020
Buna ziua, la aceasta concentratie, sunteti obligat sa va supuneti recoltarii mostrelor biologice in vederea stabilirii imbibatiei alcoolice in sange. In situatia in care rezultatul testului de sange este de peste 0,8 g/l, fapta constituie infractiune (art. 336 Cp) si se pedepseste cu inchisoare intre 1 si 5 ani (de regula executare cu suspendare) sau amenda.
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2020
Madalina Pascu, Avocat
Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
In cazul unei condamnari, permisul se anuleaza.
Exista si solutii care nu presupun condamnarea. Asigurati-va apararea.
Daca veti fi condamnat penal se va anula permisul.
Incercati sa va aparati prin avocat ca sa nu fiți condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie Aliz21 Aliz21 Bună ziua Alcoolul în aer 0.77 am înțeles ca în sânge va fi dublu..??!! Caz penal... Amenda penala... La ce sa ma aștept? (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă inițial am fost testat cu etilotestul, dar ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice? Adrian Chisiu Adrian Chisiu daca nu am fost testat cu etilotestul inițial , dar ulterior am refuzat recoltarea de probe biologice , ce se inatmpla ? (vezi toată discuția)