Complet: Complet 4 Amânări de pronunţare
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: În temeiul art. 336 alin. (1) C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen. condamnă pe inculpatul ............. la pedeapsa de 8.100 lei amendă penală, corespunzătoare a 180 zile-amendă în cuantum de 45 lei/zi-amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă comisă la data de 28.08.2017. În baza art. 63, alin. (1) C.pen. atrage atenţia inculpatului că în cazul neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, numărul zilelor - amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile de închisoare. În baza art. 274 alin.(1) C.proc.pen. obligă inculpatul la plata a 1.350 lei cheltuieli judiciare avansate de stat, din care 450 lei reprezintă cheltuieli judiciare efectuate pe parcursul urmăririi penale. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Y. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 22.12.2020.
Ce înseamnă? Mi-au anulat permisul sau îl pot recupera, va rog mult
Și in cat timp îmi ajunge acasă ?si as dori sa mai știu amenda de 180 zile penală in cat timp de când îmi ajunge acasă trebuie sa o plătesc?? Duca Oana a scris:
Faceti apel.
Altfel, trebuie sa susțineți un nou examen pentru obținerea permisului.