Daca am inteles bine, pot trece ca scop apararea drepturilor copiilor cu autism, constientizarea, depistarea timpurie a diferitelor forme de autism si obtinerea de fonduri necesare pentru sustinerea tratamentelor necesare (terapie, medicatie, controale, etc.)?
Tot insist pe acesta intrebare deoarece nici eu nici ceilalti membri nu suntem pisihologi, asistenti sociale, ca formare profesioanala ci economisti, absolveniti snspa.... Nu stiu daca asociatia trebuie sa fie declarata ca e profesionala, sociala sau pur si simplu scriu ca infiintam o asociatie care are ca scop ajutorarea copiilor cu autism. In acelasi timp noi nu vom presta efectiv terapie ABA ci vom apela la diversi terapeuti pentru acest lucru cu fondurile strase in aceast asociatie. Astfel ca nu pot trece la activitati desfasurarea de terapie ABA... probabil cel mult accesul la terapie, la consultatii si tratament medicamentos, facilitarea acestor activitati.
E corect?
Pe scurt: trebuie ca noi sa avem o anumita pregatire profesionala? Asociatia trebuie sa se declarea cumva, gen profesionala, sociala...?
Sunt parintele unui copil cu autism si vreau sa infiintez o asociate ăentru a strange fondurile necesare terapiei si tratamentului.
Am citi ca trebuie specificat un scop pentru care s-a infiintat acea asociatie si tipul de activitati si cheltuieli eligibile.
Pot trece asta la scop? Pentru obtinerea de fonduri necesare terapiei, tratamentului medicamentos si materiale didactice?
la Chletuieli pot deduce medicamente, jucarii, consultatii medicale si cv terapie/ctr mecenat daca e copilul meu? Sunte 3 membr momentan, eu, sotia si sora mea...se poate face ctr de mecenat care mie sau sotie? Cam toata terapia se plateste la negru...