Multumesc ptr. raspuns. A fost la starea civila si au zis ca nu pot sa mai elibereze alt certificat deoarece mai este eliberat unul si in schimb au acordat o adeverinta care nu poate fi folosita la succesiune.
Buna ziua. Am o mica problema pe care incerc sa o clarific ptr. mama mea. Ea este recasatorita de 24 de ani si recent sotul ei a decedat. Copii acestuia au scos certificatul de deces si refuza sa il dea si sotiei decedatului. Ce se poate face in privinta refuzului lor de a da certificatul de deces ca sotia sa faca succesiunea, si daca succesiunea nu se face ce se intampla? Tin sa precizez ca in ultimii 7 ani decedatul era bolnav la pat si mama mea la ingrijit, copii acestuia nu veneau nici macar in vizita. Multumesc
Buna ziua. Am un mic website care are un sistem de promovare cu plata al anunturilor. As dori sa deschid o microintreprindere si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare si cum ar fi mai avantajos, sa ma angajez eu la fima sau sa optez pentru microinterprindere fara angajati, avand in vedere ca sunt la inceput si este o posibilitate mare ca sa nu am profit sau un profit foarte mic pentru inceput? Va multumesc.