avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate Marcel red

Activitate Marcel red

Răspuns la discuția Partaj credit prima casa
Va multumesc

Răspuns la discuția Partaj credit prima casa

Da, am venituri îndeajuns de mari, chiar și alt coplatitor dacă e nevoie
Bună ziua, as dori un raspuns cu privire la un caz de partaj al unui imobil (bun comun) cumpărat prin credit Prima Casa. Menționez ca a fost efectuata expertiza pt stabilirea valorii de circulație a imobilului,, procesul de partaj s-a încheiat, imobilul mi s-a atribuit mie, eu fiind obligat sa plătesc o sulta egala cu jumătate din valoarea de circulație a imobilului stabilita de expert. Problema este cu creditul care este,, datorie comuna " fosta soție fiind coplatitor și care nu s-a partajat. As dori sa fac un apel și nu știu cum sa procedez, deoarece aceasta sulta, mi se pare exagerat de mare,nu s-a stabilit nici un termen de plata a acesteia, nu s-a ținut cont nici de partea din credit care a fost achitata, eu achitând singur ratele de la divorț, sunt și titular pe contractul de credit
Ma interesează în ce condiții se poate ieși în pensie militara parțial anticipata dacă un cadru militar are 15 ani vechime în serviciul militar și dacă, după aceasta pensionare mai are drept de lucru în alt loc