avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate IrinaIasigean

Activitate IrinaIasigean

Răspuns la discuția incetare CIM in timpul CCC
Am inteles. Va multumesc pentru clarificare
Răspuns la discuția incetare CIM in timpul CCC
Buna ziua! revin cu o intrebare legata de speta de mai sus. In cazul in care vechiul angajator refuza sa semneze cererea de incetare a CIM cu acordul partilor, cum se procedeaza?

Precizez ca voi reincepe activitatea la noul loc de munca de la 1 februarie. Data la care si noul contract de munca va trebui inregistrat in Revisal. Este posibil acest lucru, daca vechiul contract este suspendat?

Răspuns la discuția incetare CIM in timpul CCC
Totul este clar acum. Va multumesc!
Răspuns la discuția incetare CIM in timpul CCC
Va multumesc pentru promptitudinea si claritatea raspunsului!

Doar o ultima chestiune neclara mai am: Cele doua cereri catre vechiul angajator, cea de solicitare de incetare a suspendarii c.i.m., respectiv de incetare a c.i.m., trebuie intocmite cu aceeasi data, si cu numere de inregistrare consecutive?
Tin sa precizez ca noul contract de munca, cu noul angajator, il voi semna cu data de 1 februarie. Atunci ar fi corect sa depun cererile la vechiul loc de munca cu data de 31 ianuarie sau se poate chiar mai repede, oricand in intervalul 17-31.01.2017?
Răspuns la discuția incetare CIM in timpul CCC
Data nasterii copilului este 16 aprilie 2015.
Buna ziua!
va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta:
Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep activitatea profesionala la un nou loc de munca si sa aplic si pentru stimulent de insertie. Care sunt pasii legali pe care trebuie sa ii urmez in aceasta situatie, pentru a incheia corect si CIM incheiat cu "vechea" firma, contract care acum e suspendat, pentru a putea aplica in timp util si pentru obtinerea stimulentului de insertie.
Va multumesc.