avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate faurescu1

Activitate faurescu1

Dacă in fișa postului este trecut asistent medical bloc operator cu atributii sterilizare, este legal ca plata orelor sa fie defalcate, adică un spor cat se lucrează in bloc operator si alt spor in sterilizare. Adica incadrarea e bloc operator nu sterilizare, e specificat doar cu atributii de sterilizare.
Răspuns la discuția spor radiatii asistenti medicali

Ni s-a trimis raspuns ca nu se mai incadreaza noi locuri de munca in conditii deosebite pt ca trebuiau sa trimita documentatia conform HG nr 1014 / 2015 pana la 31 decembrie 2015. In aceste conditii cand cei din conducerea spitalului nu si-au indeplinit sarcinile lor ,as dori sa va intreb ce este de facut ? Lucrul in mediul cu radiatii este f periculos iar noi deja lucram din 2012 asteptand sa se rezolve situatia noastra atat a doctorilor cat si a asistentilor medicali.

Răspuns la discuția spor radiatii asistenti medicali
Mentionez ca nu este specificat in fisa postului lucrul cu aceasta aparatura cu radiatii,iar noi am anuntat conducerea spitalului inca din 2012 sa faca demersurile legale pe aceasta tema pt acordarea sporului si a grupei de munca,pt ca nu mi se pare logic si corect ca noi sa ne iradiem degeaba nebeneficiind de nimic ,facand aceeasi munca ca si colegii nostri.
Buna ziua,as dori sa stiu daca eu ca asistent medical de bloc operator sunt obligata sa lucrez cu aparat de raze Röntgen la operatiile de ortopedie ,pt care nu primim nici spor nici grupa de munca ,in timp ce in spitalul de la Rm Valcea se primesc ambele.Eu consider ca neprimind nimic acesti bolnavi ar trebui operati de cei ce beneficiaza de aceste drepturi. In speranta ca imi veti raspunde va multumesc anticipat.