Intrucat nu am nimic pe numele meu, iar singura sursa de venit este salariul si ala decapitat de o parte din el ( credit de nevoi personale neachitat la termen, in prezent exista poprire pe salariu facuta de executor judecatoresc) as dori sa stiu daca instanta poate sa acorde tatalui ingrijirea copilului (totul este trecut pe numele lui).
A fost un credit de nevoi personale care nu a mai putut fi platit la termenele stabilite de banca si in prezent casa este sub sechestru asigurator pana la achitarea sumei restante. In aceasta situatie eu cred ca nu poate dona casa copilului.....ce parere aveti? Si este mai bine facuta donatie sau contract de vanzare pe numele copilului? Astept parerile dumneavoastra.....va multumesc
Dumneavoastra va puteti angaja dar numai cu conditia sa nu depasiti 12 ore/ zi, 8 ore la primul job si inca 4 asistent personal.... ..asta cu conditia ca si primaria sa fie de acord.....in cazul de fata, daca fata are peste 18 ani se poate angaja, dar contractul de munca trebuie sa fie facut in asa fel incat sa acopere cele 8 ore/ zi ( de ex. 2 ore dimineata pana pleaca la liceu si apoi 6 cand se intoarce.....asta cu aceeasi conditie ca primaria sa fie de acord.....sau cel mai simplu ia mama dumneavoastra indemnizatia de insotitor, este aceeasi suma de bani dar fara angajare....
Am sa incerc sa povestesc cat de scurt pot astfel incat sa fie inteleasa situatia....mi-am surprins sotul discutand cu o alta femeie pe facebook si in urma mesajelor pe care le-am citit mi-am dat seama ca se cunosteau de ceva vreme ( lucru confirmat ulterior de sotul meu .....se cunosteau de 2 luni). Am pus intrebarile firesti ( cine este, cat de serioasa este relatia, cand avea de gand sa-mi spuna) si am constatat ca doreste sa se separe de mine. Rudele lui ( mama, respectiv sora ) stiau de situatia aceasta si doresc sa ne vada despartiti. In cei 17 ani impreuna ( 7 de relatie si 10 de casatorie) am facut o casa ( trecuta pe numele lui, era inainte de casatorie) , o afacere ( inceputa tot inainte de casatorie, trecuta pe numele lui si a mamei lui, pensionara- pentru anumite facilitati fiscale) , o masina luata in timpul casatoriei. El doreste sa finalizam casatoria amiabil, dar cum doreste el....Trebuie sa mentionez ca avem o fetita de aproape 3 ani, cu grave probleme de sanatate....Asa cum va spuneam doreste incheierea casatoriei amiabil....casa ( in prezent aflata sub sechestru din cauza unui credit pr care nu a reusit sa- l plateasca) doreste sa o treaca copilului cu grave probleme de sanatate, numai sa nu fie pe numele meu, si afacerea si masina sa fie ale lui, iar intretinerea lunara pentru copil sa fie undeva pe la 7-8oo ron. Trebuie sa va spun ca am si eu un credit pentru care sr face poprire din salariu, .In prezent el nu mai locuieste la domiciliul familiei, nu stiu unde locuieste, nu suna si nici nu trimite mesaje sa se intereseze de copil decat o data pe saptamana....si atunci sta max. o ora...ce as putea sa fac? Nu mai am incredere in vorbele lui....inteleg ca doreste un alt copil cu resectiva cu care ma inseala, nu stiu daca s-a si intamplat lucrul asta....si ce as putea face inainte sa apara acest copil? La momentul actual singura mea sursa de venit este salariul, din care mi se opreste o parte din bani, in rest eu nu am nimic pe numele meu.....Nu ma intereseaza decat copilul meu care necesita niste costuri lunare mai mari fiind foarte bolnavicioasa.....va multumesc