Dupa cum spune si titlul, m-ar interesa necesarul de licente si aprobari pentru a putea deschide o sala de jocuri video pe console Xbox, PlayStation si sisteme PC. Parerile rezultate in urma studiului de caz facut de mine sunt impartite, unii spunand ca licentele normale(cumpararea acestora din magazine) ar trebui sa poata fi suficiente si pentru uz comercial, iar altii ca sunt necesare licente separate pentru a plati drepturile de autor, doar ca sunt foarte greu de obtinut, aproape imposibil.
Am observat ca mai este o intrebare similara pe forum, dar nu mi s-a parut un raspuns concret si nu am ajuns la o concluzie spe a-mi rezolva problema.
Da, dar cum am spus, am inteles de la cativa prieteni ca amenzile de la radare mobile nu mai sunt trimise acasa, ci esti oprit in trafic. Nu mi-a spus doar unul, ci vre-o 3-4
Buna ziua! Am intampinat astazi o problema, si anume: locuiesc intr-un orasel mic, iar pana in iesirea din oras este un giratoriu. Dupa ce am iesit din sens, m-am incadrat pe prima banda, ne fiind atent ca la 100 de m este un morman de zapada. Am dat semnal de intrare pe a doua banda, iar un sofer din spate mi-a dat voie. Am accelerat putin ca sa nu ii creez un disconfort prea mare si am ajuns cam la 90km/h dupa care pe dreapta am sesizat ca era un MCV. Am incetinit usor si am trecut de el. Nu m-a oprit, dar la intoarcere se uita cam lung la mine. Este posibil sa imi vina amenda acasa? Am inteles de la cativa prieteni ca amenzile de radar nu se mai pot trimite acasa, este adevarat? Multumesc anticipat!