avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate cashu

Activitate cashu

Răspuns la discuția Cum se imparte un apartament
Multumesc foarte mult pt raspuns
In urma decesului socrului meu, apartamentul in care locuiesc ar trebui impartit, dupa cum stiu, intre fratii sotiei(inclusiv ea) si soacra-mea. In eventualitatea vanzarii-cumpararii apartamentului, cum se face impartirea acestuia? Ce cota parte din valoare revine fiecaruia? Mentionez ca sotia si fratii ei sunt in numar de cinci.
Din ce in ce mai interesanta discutia. Sunt cateva pareri pe care ar trebui sa le iau in calcul in caz de... Multumesc inca o data.
multumesc inca o data. Mi-am facut deja o idee generala despre cam ceea ce as putea face.
Copilul are 10 ani, iar mama e plecata de 5 ani.Multumesc pt raspunsul anterior.
Daca sotia pleaca in strainatate, declara ca nu-si mai iubeste sotul si nici la rugamintile copilului ei nu se indupleca sa se intoarca acasa, pe motiv ca nu mai poate trai in Romania (neputand sa castige indeajuns de mult), se poate ca sotul s-o dea in parasire sau abandon de famile? Mentionez ca totusi bani trimite cate ceva, precum si diverse bunuri. In caz de divort, cine are in situatia de fata drept de custodie asupra copilului, avand in vedere ca sotul are in intretinere copilul de 5 ani?