avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate victro

Activitate victro

Buna ziua,

Avand in vedere ca in prezent tichetele de masa sunt impozabile, acestea intra in calculul venitului lunar pentru stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului in varsta de pana la 1 an/2 ani?

Va multumesc
Va multumesc pentru raspuns.
Nelamurirea mea vine din interpretarea art. 73 din Ordin 60/2006. Daca este aplicabil in cazul meu alin. 1, cum se calculeaza media zilnica? Suma veniturilor din ultimele 6 luni (in care intra si CCC) se imparte la ce nr. de zile? Ordinul mentioneaza ca la zilele lucrate din ultimele 6 luni (lucrate fiind doar 2 luni din 6).
Va multumesc,
Salut,

Cum se calculeaza (baza de calcul) concediul medical pentru ingrijire copil bolnav si cel de maternitate (pentru al doilea copil) in situatia in care acordarea respectivului concediu se face inainte de a se implini 6 luni de la intoarcerea la serviciu din concediul de crestere a primul copil? Exemplu: ma intoc la serviciu din concediu crestere copil in data de 1 decembrie 2011, iar in 1 februarie 2012 imi iau concediu medical pentru ingrijire copil bolnav si/sau concediu maternitate.

Ordinul 60/2006 (art. 73) nu este foarte clar in acest sens.

Va multumesc