avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate gabiupc

Activitate gabiupc

Multumesc.Tot ceea ce am este un act prin care se instituie IPOTECA LEGALA;
Scrie:
se instituie dreptul de ipoteca legala in valoare de xxx reprezentand debite si majorari asupra debitorului xxx asupra A1 in favoarea AJFT sub C2
Multumesc ptr raspuns
Ar fi mai multe posibilitati:
1.nudul nu se mai intereseaza de nimic si pana la urma apajunge la stat
2.este gasit uzufructuarul (din spusele vecinilor a fost vazut boschetar prin cartier),acesta semneaza ca renunta la drepturile lui .
In acest caz ap ramane cu datorii si va trebui sa le plateasca proprietarul si sunt sanse mari sa nu ajunga suma din vanzare cu suma datorata
3.dat in judecata ptr distrugerea proprietatii(am scos o remorca de gunoi din ap)
Asupra unui apt cu uzufruct viager este pusa o ipoteca de la finante ptr o suma datorata de uzufructuar de aprox 12000 eu.
Cum poate reintra in drepturi proprietarul (nudul)?Sunt dovezi ca uzufructuarul a distrus apartamentul si ca este disparut de vreo 5 luni.
Multumesc

Vreau sa va intreb un lucru.Am o verisoara pe linie paterna care este incadrata cu certificat de handicap.Este redusa in gindire si nu se poate reprezenta niciunde singura.Are 48 de ani si este singura(parintii sunt decedati).La moartea mamei a fost lasata in grija familiei noastre.Detine un apartament care este gol ,ea sta la parintii mei pentru ca nu se gospodareste singura.La notar cind s-a facut mostenirea am cerut si platit o suma consistenta pentru obtinerea unei hartii prin care sa o reprezint in fata oricaror autoritati ,agenti economici.
Am avut stupoarea sa primim o amenda la posta si m-am dus sa o ridic si nu au vrut sa imi dea recomandata pentru ca ei considera ca acea imputernicire este valabila doar 12 luni,desi acolo este specificat ca pina la revocare scrisa .Ce pot face in acest sens?
Exista vreo posibilitate de decadere din drepturi sau un alt tip de imputernicire sa o pot folosi oriunde(banci,primarie etc)?
Cum ma pot asigura ca fiind in grija noastra nu se trezeste dupa x ani ca vrea sa dea cuiva locuinta ?Este tratata corect.Exista vreo forma de uzufruct ?
multumesc anticipat pentru orice parere profesionista