avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate DragomirR

Activitate DragomirR

Discuție Imprumut CAR
Buna ziua,
Am facut un imprumut in valuare de 1000 de lei la un CAR pe o perioada de 1 an.
Am toate ratele lunare achitate far intarzieri insa acum la final de contract (mai am de ahitat 3 luni) responsabilul CAR ma tot someaza sa-mi inchid imprumutul mai devreme pe motiv ca nu mai doreste colaborarea .Am incercat sa iau legatura cu alte persoane imputernicite ale acestui CAR dar am constatat ca e singura persoana care conduce acest CAR. Cum ar trebui sa procedez ca acest domn ma tot someaza?
Răspuns la discuția calcul caldura la pausal
Multumesc pentru sfaturi, am mers la Asociatie si am cerut Actul aditional la Contract si scrie ca acest serviciu de calcul ptr ap. necontorizate este de 13.39 fata de 3,39 ptr ap. contorizate, asa cum apare si pe nota de consum.
Cat despre repartitoarele vechi, ele sunt montate si functioneaza, au fost achizitionate cu aprox 3 ani inainte sa se decida inlocuirea lor cu cele cu unde radio, insa furnizorul refuza sa ia in calcul citirea lor.
Problema sta cam asa, am avut repartitoare in perioada 2013-2015 si desi ele erau inca in garantie m-am trezit ca trebuie sa le schimb cu cele noi cu unde radio. Geaba reclamatii , geaba plangeri, cu ISTA nu te pui. Si in timp ce cautam dreptate m-am trezit la pausal .
Deci banuiesc ca exista un inventar de pe vremea cand aveam repartitoare sau trebuia sa-l faca din nou cand au schimbat noile repartitoare?
Nu am avut norocul sa gasesc un avocat care sa ma reprezinte in instanta pe motiv ca astfel de procese se pierd
Sa inteleg ca softul pentru necontorizati este mai scump ?
Dar nu era normal sa fie un bransament , un ceas pe fiecare scara ?
multumesc pentru detalii,
Comisonul de calcul este altfel;
- apartamet contorizat serviciul de calcul se taxeaza cu 3.39 lei
- apartament necontoricat serviciul de calcul este de 13,39 lei
Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc cu 5 scari, unde scarile A,B si C au un bransament de caldura si scarile C si D alt bransament.
Sunt singurul apartament la pausal din primul bransament , adica cel care cuprinde primele 3 scari. Diferenta de caldura , adica ,, pierderi'' cum spune Administratorul o suport eu.
Intrebarea: Nu era normal ca fiecare scara sa fie contorizata separat, adica un bransament pe fiecare scara?
Ce inseamna ,, pierderi'' intrucat un apartament contorizat pleteste, cel mai mult intr-o luna , in jur de 300 de lei, fara a opri caloriferele iar la mine 700 de lei , asta inseamna ca el a avut sa zicem o temperatura de 30 grade si eu 70 grade?#-o
Am cerut explicatii administratorului si mi sa raspuns in scris ca pentru pausal nu exista formula de calcul si atunci alta intrebare, DE CE mi se percepe tarif pentru calcul caldura de 3 ori mai mare decat un contorizat?