avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut CAR

Buna ziua,
Am facut un imprumut in valuare de 1000 de lei la un CAR pe o perioada de 1 an.
Am toate ratele lunare achitate far intarzieri insa acum la final de contract (mai am de ahitat 3 luni) responsabilul CAR ma tot someaza sa-mi inchid imprumutul mai devreme pe motiv ca nu mai doreste colaborarea .Am incercat sa iau legatura cu alte persoane imputernicite ale acestui CAR dar am constatat ca e singura persoana care conduce acest CAR. Cum ar trebui sa procedez ca acest domn ma tot someaza?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:37, 5 Februarie 2017
nu il bagati in seama si platiti asa cum aveti stipulat in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi exagerate ela_ela1974 ela_ela1974 buna ziua suntem un grup de persoane care nu stim cui sa ne adresam poate ne ajutati eu va dau ex meu si restul sunt in aceasi situatie. Am luat un imprumut ... (vezi toată discuția)
Rate restante - autoturism vcnl vcnl Am facut un contract de vanzare-cumparare cu plata in rate, cu o firma locala de leasing, pentru un autoturism. Contractul a fost incheiat de un avocat. S-a ... (vezi toată discuția)
Anulare contract girant MCC MCC Am girat o colega de serviciu pentru obtinerea unui imprumut de la un CAR. X-(Am constatat ca ne-a inselat, atat pe noi, cat si Car-ul, deoarece nu ne-a spus ... (vezi toată discuția)