avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rate restante - autoturism
Discuție deschisă în Executare silită

Rate restante - autoturism

Am facut un contract de vanzare-cumparare cu plata in rate, cu o firma locala de leasing, pentru un autoturism. Contractul a fost incheiat de un avocat. S-a ajuns la o intarziere de 36 luni, pentru ca eu am dorit sa dau masina inapoi (cu toate ca stiam ca voi pierde avansul si ratele achitate pana la acel moment), dar administratorul firmei nu m-a bagat deloc in seama, invocand faptul ca are un contract ferm semnat. In tot acest timp, masina a stat pe dreapta, iar administratorul a tot emis facturi. Acum m-a contactat telefonic si m-a amenintat cu executarea silita. In contract era prevazut sa ma execute la doua rate intarziere, dar a preferat sa astepte ca sa creasca datoria. Practic sa ajung sa o platesc cu forta, desi eu am incercat sa o dau inapoi. Ce posibilitati am sa scap de executare? S-a prescris datoria? Vreau sa o dau inapoi, dar sa nu platesc perioada in care nu am folosit-o, doar pentru faptul ca s-a incapatanat sa nu o ia inapoi.
Cel mai recent răspuns: ContSters390045 , utilizator 02:06, 12 Iunie 2016
Depinde ce este stipulat in contractul de leasing...dar nu cred ca cineva va poate obliga sa plititi un bun pe care nu mai puteti sa il platiti. poate contractul are viciu ascuns ..etc.
Contractul de leasing - avocat - instanta - sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic vasile_turda53 vasile_turda53 buna ziua , am o intrebare :sotul meu a cumparat in leasing in anul 2004 de la S>C>[editat] o masina [editat] ,;a reusit sa p[lateasca vreo 6 -7 rate ... (vezi toată discuția)
Executare silita leasing teodora g teodora g buna ziua. as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: am avut un leasing financiar pentru un autoturism. In urma cu 2ani si jumatate nu am platit niste ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare horni horni In anul 2005 am facut un contract de leasing pentru masina, contract ce urma a se incheia dupa 36 de luni. Intrucat in iulie 2007 nu am mai putut achita aceste ... (vezi toată discuția)