Sunt sigur ca pensia imi va creste. In cazul meu, spre deosebire de cel din link, punctajul cu grupele de munca e aprox. 25(32 ani de grupe-1, 2 ,deosebita si speciala), iar numitorul creste de la 33 ani la 35 ani.
Am fost in audienta la CJP Mures de care apartin si mi s-a confirmat ca sunt eligibil pt. L.192 si mi s-a motivat intiraiierea recalcularii pensiei fiindca nu s-a actualizat softul pt. aceasta recalculare, care soft se face de firmr ce nu apartin de CNPP. As fi curios daca i s-a recalculat cuiva pensia conform acestei legi.
Va maltumesc.
Sunt un beneficiar al L.192/2015. si desi a fost emisa si HG pt. aplicarea acesteia nu s-a intimplat nimic. Intrebarea mea este daca se stie ce se(s-a) i timplat si daca se mai aplica aceasta lege.
Sunt născut în anul 1951, pensionat în anul 2010. Am fost aprox. 32 ani în grupe de muncă(1,2,deoseb. și spec.). Nu am beneficiat de nici o majorare a pensiei cu 25 și 50%. Am fost la CJP de care aparțin(Mureș) luna aceasta și mi s-a spus că nu s-a început recalcularea pensiilor cf. L192/2015. De ce această situație și cînd se va începe aplicarea legii? Aceeași situație este în toată țara?