avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate Nemesoana

Activitate Nemesoana

Discuție Codul muncii
Daca eu sunt angajat că gestionar iar conducerea hotărăște să-mi ia postul și să-mi de-a altul. Poate face acest lucru fără acordul meu?Si îmi poate micșora și salariul?
Răspuns la discuția Executare silita
Eu am 2 executari silite de la doi Executori! Amandoua fiind de la banci ce au vandut datoria mea catre terti adica Kruk si EOS KSI.CONFORM ICCJ A ROMANIEI IN DATA DE 04 04 2016 DECIZIA NR 9 DOSAR507/1/2016 NU SE POATE FACE CHEMAREA IN JUDECATA PRIN DIVERSI MANDATARI CONFORM ART 82 SI 84 DIN CPC.Acum eu pot face chemarea lor in instanta si anularea executarii?
Daca acum doua luni am primit oexecutare silita si s-a inceput poprirea pe salariu .Iar executarea este facuta pe un contract de credit din anul 2007. Dosarul de executare s-a judecat in 2014 si ru am primit actele in 2016 .Ce pot face?
In anul 2007 am facut un credit si nu l-am putut achita. In anul 2016 am primit de la un executor o poprire la munca.Si ulterior acte acasa precym ca in anul 2014 sa judecat in instanta executarea??Prescriptia este valabila in aceasta situatie???Ma pot adresa unei instante pentru anularea executarii??