avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In anul 2007 am facut un credit si nu l-am putut achita. In anul 2016 am primit de la un executor o poprire la munca.Si ulterior acte acasa precym ca in anul 2014 sa judecat in instanta executarea??Prescriptia este valabila in aceasta situatie???Ma pot adresa unei instante pentru anularea executarii??
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:31, 24 Ianuarie 2017
Puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii.Invocati in principal exceptia prescriptiei dreptului de a cere executarea silita a debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea prescriptiei Mihai0809 Mihai0809 Buna ziua!in anul 2008 am achizitionat un credit de la Pirreaus Bank iar incepand cu anul 2010 nu am mai reusit sa mai platesc,in 2012 mama mea a facut o ... (vezi toată discuția)
Incetare executare silita smsureanu smsureanu Buna ziua. In 2007 am luat un credit de nevoi personale, pe care ulterior nu am reusit sa-l mai achit. Anul trecut mi-au pus poprire pe contul de alocatie, eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am depus o contestatie la executare adresa poprire ... Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o contestatie la executare Adresa poprire emisa la 18.03.2020. Mentionez ca executarea silita propriu zisa a fost dispusa de instanta in ... (vezi toată discuția)