avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... incetare executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

incetare executare silita

Buna ziua. In 2007 am luat un credit de nevoi personale, pe care ulterior nu am reusit sa-l mai achit. Anul trecut mi-au pus poprire pe contul de alocatie, eu neavand alt venit, dar alocatia tot am reusit sa o primesc. Mentionez ca mi-am schimbat domiciliul in urma cu 5 ani si nu mai stiu nimic despre ce as fi putut primi pe vechea adresa. Zilele trecute am primit de la Executor o hartie prin care zice ca inceteaza executarea silita impotriva mea in baza art.652 alin4 NCPC si art. 703 alin1 pct2 NPCP, deoarece nu mai am domiciliu in raza lor de actiune. Ce inseamna asta? Nu ma mai executa sau se va relua procedura desi au trecut 5 ani de la data cand am platit ultima oara rata ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: smsureanu , utilizator 19:14, 7 Iunie 2016
Asta inseamna ca, practic executorul initial a renuntat la executarea silita impotriva.dvs, dar poate fi reluata de un alt executor.La o noua executare, formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea noii executarii, invocati in contestatie prescriptia dreptului de a cere executarea silita.
Multumesc frumos!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încheiere - de executare silită alexioana20 alexioana20 Buna ziua, Imi poate explica va rog frumos cineva, ce inseamna urmatoarele: Ora estimata: 09:00 Complet: C5 - CIVIL- CC Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Renuntare executare silita elena84 elena84 Buna ziua. in 2007 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 32.500 Ron. Dupa 2 ani nu am mai putut plati, creanta a fost vanduta catre Secapital , ... (vezi toată discuția)
Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)