Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a fost platit pana in 2008. In 2016 banca a cesionat creanta catre Investcapital Malta Ltd reprezentata de Kruk Romania srl,la solicitarea executorului judecatoresc a fost admisa in data de 07.06.2018 executarea silita a dosarului nr 4352/256/2018 Cu ma puteti ajuta ?
Pe data de 15 .06 m-am deplasat la sediul executorului pentru ai cere incheierea de executare silita la care acest executor a spus ca inca nu are incuvintarea silita a judecatoriei Medgidia acesta inmanindu-mi doar o copie a contractului de credit .Mi s-a dat de inteles ca acesta a primit deja informatia de la ITM ca lucrez la o anumita firma .Totoadata vreau sa fac contestatie la incuvintarea executari silite dar nu am acces la aceste documente.E posibil sa redacteze in acelasi timp incuvintare si poprirea conturilor?
Mentionez ca a fost intrerupta executarea conform art.371 indice 5 ,alin b la data de 06.05.2015 .Banuiesc ca s-ar fi reluat tot aceluiasi art 371 indice 6 alin 1 cea ce se spune reluarea in interiorul termenului de prescriptie incazul dosarului 4352/256/2018 Am vb cu bej care se ocupa de dosar si spune sa astept notificarile cu semnatura de primire cu data postei,dupa care sa fac contestatie la executare .E prescris ?
Am sunat la BEJ spundu-mi sa astept toate actele de incuvintare silita cu confirmare de primire la posta dupa aceea pot depune contestatie la incuvintarea executarii silite, e adevarat ?