avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu dosar 4784/212/2014
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu dosar 4784/212/2014

Cum pot contesta poprirea salariului pe baza numarului de dosar 4784/212/2014 ?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:59, 16 Iunie 2018
E un dosar de incuviintare. Sunteti executat silit in prezent? Ati primit ceva de la executor? Daca nu, asteptati. Cand primiti, contestati in termen de 15 zile.
Da e poprire pe salariu eu apartinand de judecatoria Medgidia dar incuvintarea a fost data de Constanta la momentul popririi salariului nu am fost notificat.
In dosarul 4352/256/2018 am incercat sa obtin contracost incuvintarea executarii silite din data de 07.06 la bej VASILE DUMITRU GABRIEL acesta dandu-mi doar copie a contractului de credit
pentru a contesta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca s-ainceput deja executarea, cam greu sa mai depuneti contestatie. Trebuie vazut daca sunt motive temeinice pentru o contestatie la titlu. Incercati sa luati legatura cu un avocat din zona dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu ContSters425629 ContSters425629 Din luna august 2014 mi-a fost pusa in executare 1/3 poprire pe salariu la firma angajatoare , care pana in decembrie 2016 au fost retinute sumele poprite. La ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)