Buna ziua. in 2007 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 32.500 Ron. Dupa 2 ani nu am mai putut plati, creanta a fost vanduta catre Secapital , actual Invest Capital -administrat de Kruk in Romania. In 2016 s-a emis o executare silita in baza unei decizii judecatoresti .
pe 15.10.2018 am primit o instiintare de la BEJ unde este dosarul, prin care sunt instiintata ca , Creditorul(Invest Capital ) renunta la executarea silita , in conformitate cu revederile Art. 703 alin 1 pct 3 N.Cpc , solicitand totodata restituirea titlului executoriu. BEJ urmeaza sa admita cererea creditorului in conformitate cu Art. 703 ali.3.
Nelamurirea mea, ce inseamna mai exact aceasta actiune a creditorului? Se renunta definitiv la executare pentru debitul respectiv, sau se poate redeincepe actiunea de executare silita mai tarziu?
Multumesc anticipat
Am inteles. Va multumesc pentru lamuriri. Acum presupun ca in urma acestei cereri a Creditorului va urma sa primesc acasa si o incheiere a acestei situatii. Ce am primit momentan a fost doar acea instiintare de renuntare.
Multumesc