Buna ziua. in 2007 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 32.500 Ron. Dupa 2 ani nu am mai putut plati, creanta a fost vanduta catre Secapital , actual Invest Capital -administrat de Kruk in Romania. In 2016 s-a emis o executare silita in baza unei decizii judecatoresti .
pe 15.10.2018 am primit o instiintare de la BEJ unde este dosarul, prin care sunt instiintata ca , Creditorul(Invest Capital ) renunta la executarea silita , in conformitate cu revederile Art. 703 alin 1 pct 3 N.Cpc , solicitand totodata restituirea titlului executoriu. BEJ urmeaza sa admita cererea creditorului in conformitate cu Art. 703 ali.3.
Nelamurirea mea, ce inseamna mai exact aceasta actiune a creditorului? Se renunta definitiv la executare pentru debitul respectiv, sau se poate redeincepe actiunea de executare silita mai tarziu?
Multumesc anticipat
Buna ziua, asa cum ma temeam, Kruk a recesionat creanta, asadar am primit instiintare acasa , de data aceasta pe o suma mai mica, de la un alt birou de executare silita,adica doar suma ce exista la momentul preluarii dosarului de la banca.In egala masura , Secapital si-a schimbat si sediul social .