avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scrisoare cesionare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scrisoare cesionare credit

Buna ziua.Am avut un credit de la o societate bancara in 2007 iar din 2011 nu am mai putut plati.a existat o hotarare de executare silita dar nefiind in tara nu au avut ce sa execute.in oct 2017 am primit scrisoare de sistarea executarii si ridicarea popririlor pe cont.in dec 2017 mi-au trimis o scrisoare ca cei care aveau creanta cumparata de la banca au vandut-o catre alta societate. ce sa inteleg din toate astea ca deja sunt confuz.
societatea care a cumparat initial era Secapital si avea hotarare judecatoreasca si Kruk administratorul creantelor iar noul ceditor este Invest Capital cu acelasi administrator.
Va multumesc de intelegere
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:18, 13 Martie 2018
Buna seara,
Urmeaza sa fiti executat si de aceasta ultima institutie.
Interesat de urmari este data la care s-a cesionat si perioada de la care a inceput sa va execute si nu au identificat nici un ban/bun. Puteti solicita astfel fie perimarea actelor de executare fie nulitatea lor. Insa actele trebuiesc stuidiate de un avocat si va trebui sa ii actionati in judecata.
Actiunea genereaza costuri destul de substantiale ( 10% fiind doar cautiunea)
Pe ce baza voi fi executat? Ei ar trebui sa aiba o noua hotarare pt ca executorul a trimis hartie de sistarea si ridicarea popririi.
Contractul de credit este titlu executoriu de sine statator. Noul Creditor/cesionar al creantei va depune cerere de executare la un nou executor care va efectua acte de executare in acest sens.

CABINET DE AVOCAT BARBULESCU ION-SEBASTIAN a scris:

Buna seara,
Urmeaza sa fiti executat si de aceasta ultima institutie.
Interesat de urmari este data la care s-a cesionat si perioada de la care a inceput sa va execute si nu au identificat nici un ban/bun. Puteti solicita astfel fie perimarea actelor de executare fie nulitatea lor. Insa actele trebuiesc stuidiate de un avocat si va trebui sa ii actionati in judecata.
Actiunea genereaza costuri destul de substantiale ( 10% fiind doar cautiunea)

Au inceput sa ma execute din 2012 parca...nu stiu exact. Executorul avea hotararea pt Secapital nicidecum Invest Capital... odata sistat pt ca a intervenit prescriptia banuiesc.
prescriptia nu intervine de la sine...EA TREBUIE SOLICITATA platind in instanta cautiunea(taxa judiciara de timbru)

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita ietam ietam Din 2006 mi se retine pe salariu suma de 150 ron , in urma popririi puse dupa o hotarare judecatoreasca investita cu titlu executoriu. Am depasit cu mult suma ... (vezi toată discuția)