Buna ziua.Am avut un credit de la o societate bancara in 2007 iar din 2011 nu am mai putut plati.a existat o hotarare de executare silita dar nefiind in tara nu au avut ce sa execute.in oct 2017 am primit scrisoare de sistarea executarii si ridicarea popririlor pe cont.in dec 2017 mi-au trimis o scrisoare ca cei care aveau creanta cumparata de la banca au vandut-o catre alta societate. ce sa inteleg din toate astea ca deja sunt confuz.
societatea care a cumparat initial era Secapital si avea hotarare judecatoreasca si Kruk administratorul creantelor iar noul ceditor este Invest Capital cu acelasi administrator.
Va multumesc de intelegere
Dac aati avut credit, societatea care a cumparat creanta nu a avut hotarare judecatoreasca. Poate cel mult a investit cu formula executorie. Daca s-a recuperat deja debitul si nu mai datorat nimic, puteti formula contestatie impotriva cesiunii in termen de 15 zile. Exista riscul sa va execute iarasi.
Executare silita
Ionut 81
Buna sara in anul 2006 am contractat un credit de la bcr unde am platit pana in 2010 dupa aceaia nu am mai platit acel credit,in11 septembire anu curent am ... (vezi toată discuția)