avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Încheiere - de executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Încheiere - de executare silită

Buna ziua,

Imi poate explica va rog frumos cineva, ce inseamna urmatoarele:

Ora estimata: 09:00
Complet: C5 - CIVIL- CC
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea
Document: Încheiere - de executare silită ****/***/2016 13.10.2016

Inseamna ca o sa fiu executata silit? Multumesc!
Este destul de posibil acest lucru mai ales daca sunteti mentionat ca si debitor in acea cauza iar printre partile de pe portal apare si un birou de executor judecatoresc.
Si cum aflu despre ce este vorba, pentru ce sunt executat,neavand credite vreodata, in conditiile in care nu am primit absolut nimic deoarece eu nu mai locuiesc in orasul aferent judecatoriei unde se afla dosarul?
Ati girat pe cineva care a contractat credite? Este posibil si acest aspect. Incercati sa aflati ce executor se ocupa de dosarul de executare si luati legatura cu acesta. Aveti dreptul sa solicitati dosarul de executare pentru a-l studia si puteti efectua copii din dosar. In cazul in care stiti ca nu ati avut datorii niciodata sau nu ati fost implicata in procese puteti depune contestatie la executare.
Daca se mai poate o intrebare, va rog: cat timp poti depune o contestatie la executare? va multumesc!
In 15 zile de cand veti primi prima somatie de la executor.

Alte discuții în legătură

Poprire dupa 10 ani maralex maralex Salut, acum cateva zile am primit un email de la banca unde am cardul de salariu in care zicea ca am conturile blocate din cauza unei popriri pentru o datorie ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie/executare silita MihaelaVerde MihaelaVerde Buna ziua, Pe scurt problema mea este astfel: in data de 23.03.2012 am beneficiat de un credit in forma unui card de cumparaturi (Avantaj) de la Credit Europe ... (vezi toată discuția)
Executare silita- credit neachitat jhon.rapidistu jhon.rapidistu Am si eu o intrebare :sora mea avea o restanta de ce va timp( 1 an )la o banca 1500ron am cautat pe saitul jud si am gasit ca s-a jud in lipsa si s-a ... (vezi toată discuția)