avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate florincostica

Activitate florincostica

După cum e titlu as dori să știu dacă este normal și legal ca un vecin postat vis-a-vis de locuinta mea filmează cu 4 camere de video non stop zi și noapte, atât domeniul public (intarea în locuință) cât și curtea mea inclusiv întrarea în casă. Aș dori normal să știu dacă este posibil așa ceva neștiind ce face cu înregistrarea, vizionând în permanenta cine vine și cine pleacă de la mine și alți vecini
buna sa dori sa va prezin pe scurt cazul meu si as dori sa ma indrumati pentru a efecua pasii coreti.cazu meu locuiesc la casa si pe strada mea visavi un{ tovaras }vecinde ceva timp si_a montat nu una ci 3 camere video care filmeaza non stop.una e pe coltul casei in stada siare raza de actiune domeniul public si portile a 3_4 vecini ,cea de a 2a este montata in casa pe geam cu directia to spre strada ma exact poarta si proprietatea mea ,iar cea de a 3 ala treasina casei mascat la fel prinzan unghiul si trada cealalta fiind situata in colt casa lui.nu are nici un afis gen zona supavegheata video .de autorizatii nu incape in discutii .el nu isi supravegheaza proprietatea ci si domeniul puplic si proprietatile altora.intrbarea mea este ce si cui trebuie sa ma adresez