avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Supravegherea video
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Supravegherea video

După cum e titlu as dori să știu dacă este normal și legal ca un vecin postat vis-a-vis de locuinta mea filmează cu 4 camere de video non stop zi și noapte, atât domeniul public (intarea în locuință) cât și curtea mea inclusiv întrarea în casă. Aș dori normal să știu dacă este posibil așa ceva neștiind ce face cu înregistrarea, vizionând în permanenta cine vine și cine pleacă de la mine și alți vecini
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 02:02, 26 Ianuarie 2017
Citiți aici legislatia privind domeniul camerelor de supraveghere video :
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
Daniela Gratiela, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere Alina.aly Alina.aly Buna seara! Locuiesc intrun andamblu de case cu o curte comuna in fata casei,mai exact 2 locuri de parcare in fata fiecarei case,teren propietate personala si ... (vezi toată discuția)
Gdpr - contestare raspuns primit la o petitie adresata sectiei de politie Campaign Campaign Am depus o petitie la politie privind instalarea de catre un vecin a unei camere de supraveghere video pe palierul blocului, la etaj, unde sunt proprietarul ... (vezi toată discuția)
Camera video montata de asociatia vecina catre blocul meu fiordul fiordul Locuiesc intr-un ansamblu de blocuri noi. Asociatia vecina si-a montat camere video care filmeaza in parcarea blocului meu (este o parcare delimitata de ... (vezi toată discuția)